2022-12-09
赌场feel楼上cafe〔Little Vegas〕今晚又同家姐撑台脚,有个倾到计既家姐真系好极,家姐带我试楼上cafe,估唔到咁有惊喜!餐厅装饰有d赌场feel,灯光暗暗有d浪漫,餐具碟既图案都好靓,窗边摆放住好多唔同既摆设!我地6点到,餐厅未有人,好似包左场咁,正,哈!我同家姐叫左:命运小食拼盘(细)$99:其实呢个小食拼盘都唔算细,好足料,有洋葱圈、鱿鱼圈、鱼柳条、冬茹芝士,炸物黎讲,炸粉唔算厚,亦唔会炸到"干珍珍",鱼柳比我想像中大块,褔.JUICE 牛肉芝士汉堡(烧汁)$118:配料有牛肉汉堡扒、酸瓜、芝士、蕃茄、生菜、薯角,呢个牛肉汉堡扒真系好juice,块汉堡超厚的,而且人口好香同好多肉汁,薯角亦超多,好大条haha,泰式猪颈肉沙津$118:猪颈肉有好多块,沙津菜配麻酱,基本上无得输,另外个半只蕃茄既配菜,个蕃茄都好甜,唔会好酸,鸡翼好多重奏$86:味道我地拣左水牛城、玫瑰、柚子,水牛城个辣唔算好辣,唔系好食得辣既人都岩、玫瑰入口有淡淡既花香、柚子入口就就酸酸甜甜几开胃,命运花茶+百香果梳打$84 (for2):命运花茶茶味唔算浓,百香果果粒算系几多,呢个价钱,食物超量有
我地6点到,餐厅未有人,好似包左场咁,正,哈!
我同家姐叫左:
呢个价钱,食物超量有咁多真系超价,一定会再回访!