2018-02-19
年初三*赤口~😝食饭都嘈d*呢间餐厅整体都几好食!牛肉蛋包饭套餐-个牛都几好食!不过就碎d⋯好似五香肉丁咁好细粒🙈😂个套餐系有雪糕同沙律重有汤!个雪糕好重奶味!超好食!出面就咁买一杯好贵嫁!🙈咁样跟餐好似抵好多!🤣😂铁板餐-本身想试安格斯牛扒⋯点知佢卖晒!所以唯有试「杂扒」入面有羊架+牛肋粒+鸡扒!肉比较多!不过整体好食!唔太苏!银盆套餐-呢个超丰富!样样都有d!满足晒我几个愿望!😂有鸡脾+牛肋粒+汉堡扒+波菜奄列+意粉+茄子+蔬菜沙律+薯仔沙律+汤+原味pancake。系味超多野😂样样都好食!特别中意个牛肋粒!有咬口得黎又唔会太硬,有肉汁!👍🏻😋奄列都岩味!滑滑地!☺️个薯仔沙律都好好食呀!😍😍意粉同茄子都好正常!味道岩岩好!👍🏻个原味pancake 原本以为麻麻地⋯点知又几好食㖞~😝😝有惊喜!呢间餐厅系偏贵!不过几好食!同埋d位都几好坐⋯⋯但⋯⋯我觉得某几位侍应态度麻麻⋯🙁赤口我忍你,可能新年要返工唔开心!但身为服务行业⋯⋯要做好服务先岩嫁🤗👌🏻
呢间餐厅整体都几好食!