2020-10-19 600 浏览
之前去赤柱朋友屋企Housewarming嘅时候有食过佢哋Takeaway Pizza觉得超好食! 所以今次去完赤柱之后就专登去咗佢哋既店入面,Dine in再食多次😋😋呢间餐厅既Menu只系有Pizza同埋crepe,不过贵精不贵多,只要好食就得🤣我哋两个人 嗌左一个Pizza同埋一个Sweet Crepe,咁就食到我地超级饱😆😆Pizza我哋叫咗一个普通嘅,只系得火腿芝士做Pizza馅。送到上嚟个Pizza香喷喷超吸引!饼底超级脆!超级Cripsy! 配埋佢本身嘅𠮶啲馅,真系冇得弹🤣🤣食几多次都想再返去食🤤Crepe我哋叫咗La Tatin,系用苹果,焦糖同埋Almond再配雪糕+Cream! 唔使谂已经超级邪恶,仲要新鲜整热辣辣咁上!所有嘢嘅Combination一啲都唔觉得太腻,反而越食越想食多啲!🤤🤤 佢既苹果系有焦糖味,配上佢哋自己整嘅cream同埋雪糕加Cream,成件事真系好幸福🥰🥰 我同男朋友系抢着咁食晒成餐🤣 真系太太太好味喇🤩🤩 呢间餐厅只系得一个Waiter,所以等入咗嗌嘢食嘅时间会比较耐,不过佢既服务态度好好,野食又好食,所以就当系Enjoy life, Ta

Hawaii  Pizza

La  Tatin

我同男朋友系抢着咁食晒成餐🤣 真系太太太好味喇🤩🤩

呢间餐厅只系得一个Waiter,所以等入咗嗌嘢食嘅时间会比较耐,不过佢既服务态度好好,野食又好食,所以就当系Enjoy life, Take it slow! 慢慢等下超哂班既美食👍🏿

2020-10-11
Hawaii  Pizza