2024-02-24
同友人系尖沙咀行完街见到呢间餐厅打卡+食物几靓于是入嚟试吓~避风塘炒蚬墨鱼面蚬肉新鲜大大只,墨鱼面弹牙烟韧,放上辣椒粒+蒜片一齐炒,食落去更加惹味香口,不过食唔到辣嘅朋友要注意下,因为的确有啲辣!黑松露芝士焗薯蓉薯蓉creamy幼滑,每一啖都有黑松露嘅香味,而且芝士带有拉丝效果,咸度岩岩好!炭烧加拿大有骨猪鞍扒猪鞍呈粉嫩色,表面用黑椒粒轻轻炭烧过,食落去非常嫩口,旁边嘅薯仔亦焗得岩岩好,上面放少量烟肉碎,味道更加香口。Jagger 心太软心太软外脆内软,有一球cookie云尼拿味雪糕,配上心太软一齐食,真系有冰火二重奏嘅感觉!Cocktail: Tiramisu以Bailey为主,一上菜真系好似Tiramisu咁,上面放上朱古力粉,并且以沙冰雕塑出黎,打卡一流!Sangria (Red)以果酒为主,饮落去好清甜,而且一啲都唔苦涩,配上猪鞍一齐食,真系好match!呢间酒吧可以让客人系户外chill下开心下仲会带微微嘅hip hop音乐,非常relax,氛围感十足!有兴趣嘅朋友一定要黎试吓!
见到呢间餐厅打卡+食物几靓
于是入嚟试吓~
避风塘炒蚬墨鱼面
黑松露芝士焗薯蓉
炭烧加拿大有骨猪鞍扒
Jagger 心太软
Cocktail:
Tiramisu
Sangria (Red)
呢间酒吧可以让客人系户外chill下开心下
仲会带微微嘅hip hop音乐,非常relax,
氛围感十足!
有兴趣嘅朋友一定要黎试吓!