餐厅: 麵賜園
资讯:

🇭🇰走上潮流尖端|港式面食🇭🇰有日行过旺角 比佢个吸晴招牌吸引左(图10)🤪决定入去试一试😙 @noodlesdimension /🌟整体🌟✔️ 好多不同霓虹灯 适合打卡😍✔️价格适中 叫完碗面 一定要叫埋小食😙✔️有加一/🐮牛队长汤面🐮 $88✔️汤底清甜 饮晒成碗都得😙🤣不过同行朋友觉得加啲辣椒油好食啲✔️成碗面好足料 牛肉款式好多 反而最推介个白萝卜 多汁冇渣😋🤔牛腩有少少硬评分:4.5/5🐣嘴舔舔鲍鱼鸡汤面🐠 $98✔️出面真系好少见 鲍鱼果啲罐头汁会用黎煮面 但我系坚钟意食啲鲍鱼汁 所以见到之后即叫😍✔️ 𩠌料十分丰富 足足有4条蟹柳 好多鸡件 仲有鲍鱼😋✔️鸡件最出色 十分嫰滑🥳评分:4.4/5🎉重头戏🎉我反而觉得佢地嘅小食/饮品好食过啲面😝建议大家 叫多啲小食😍 🍗麦芽鸡翼🍗 $38✔️热辣辣上枱 外面系充满蜜糖脆卜卜😋✔️香甜可口 会忍唔住系咁食评分:4.8/5🐥7味粉炸鸡🐥 (套餐+$25)✔️都系热辣辣上枱🔥✔️炸鸡嘅皮唔会好厚 入面都juicy 🤩评分:4.6/5🥚溏心蛋🥚✔️真系流心嘅 但我觉得有少少咸 但浸一浸汤之后系好食的😙评分:4.5/5🍹饮品🍹✔️最钟意紫色果杯😍系柚子梳打黎 酸甜
🇭🇰走上潮流尖端|港式面食🇭🇰

🍗麦芽鸡翼🍗 $38
✔️热辣辣上枱 外面系充满蜜糖脆卜卜😋
✔️香甜可口 会忍唔住系咁食
评分:4.8/5

🐥7味粉炸鸡🐥 (套餐+$25)
✔️都系热辣辣上枱🔥
✔️炸鸡嘅皮唔会好厚 入面都juicy 🤩