2022-04-09
在寸金尺土的旺角中找到可以拣户外坐位或店内坐位的CAFE 不容易呀, 我随意拣咗位置就坐下, 听了店员推介就点了BURGER 另加一杯MOCHA这个三重芝士手做牛肉汉堡配薯条原来还配咗淋了醋沙律菜, 令致整体不会感觉太流, 有点意思呀!我先食咗落咗调味粉(BB辣)薯条, 唔! 够惹味, 不错!原本不打算食沙律菜O架 , 但见淋咗醋㖞, 咁咪试下LU, 试咗一口, 都不错㖞, 就食鬼埋沙律菜啦按照本人喜好饮食习惯, 喜欢将最爱的留到最后, 重点O既野来啦!BURGER 很好吃, 肉够厚又很JUICY , 热熔咗芝夹埋脆卜卜芝士, 口感一流, 因BURGER足料关系, 他们准备了刀叉给你切开享用, 我切开咗一半, 都要双手夹实先可放入口, 仲要防流馅㖞, 所以食到最后, 双手都好JUICY !(建议准备湿纸巾)当我喝著拉咗花的MOCHA同时, 望著户外坐著一对情侣连狗狗享用美食咖啡, 大家都好写意享受这美好的下午!FEEL SO GOOD!
我先食咗落咗调味粉(BB辣)薯条, 唔! 够惹味, 不错!
FEEL SO GOOD!