2018-02-20 403 浏览
平时食开都系中港日韩台既野食,今次朋友发板💁🏽‍♀️揾到呢间食土耳其既小店☺️超好食der👉🏿✨土耳其咖啡 Hkd 45 💸📌之前系ig见到韩国有,个时已经觉得好特别,今次亲身见到啲咖啡系沙上面煮,滚个下真系好治愈架😂而且佢啲杯杯碟碟都好令💖好想买番屋企呀☹️不过饮落就偏落,可能我唔识饮咖啡,不过都可以一试~🎉Ps有时好彩,仲有得玩埋咖啡占卜架~👉🏿✨烧鸡饭(半只)Hkd 155 💸📌呢只鸡冇得输!配埋啲酿饭食,鸡肉嫩滑多汁,比较特别既系佢会配乳酪你点,食落又夹到先好野😂anyway个人好爱呢种小店,好有土耳其风,好似去左半日旅行仔咁~👉🏿✨龙苏糖 Hkd 88 💸📌老板仲比左呢只糖我地试,比香港既更快入口即溶,而且偏软身,一撕就碎,同朋友一人一盒买番屋企慢慢食~ps可能会偏甜小小,不过贪佢个口感😋最尾老板仲送左杯苹果茶俾我地饮~你当佢系热既苹果绿茶,系几fresh架~最钟意呢间小店既原因系因为佢店内贴住好多正能量既字,好postive!
平时食开都系中港日韩台既野食,今次朋友发板💁🏽‍♀️
揾到呢间食土耳其既小店☺️超好食der

👉🏿✨土耳其咖啡 Hkd 45 💸

🎉Ps有时好彩,仲有得玩埋咖啡占卜架~
👉🏿✨烧鸡饭(半只)Hkd 155 💸

👉🏿✨龙苏糖 Hkd 88 💸

最尾老板仲送左杯苹果茶俾我地饮~
你当佢系热既苹果绿茶,系几fresh架~