2015-03-02 2105 浏览
朋友介绍到呢间店到食个TEA, 佢话地方好舒服, 又可以坐好耐㖞GOOGLE一轮先揾到, 差D MISS左个门口个到有一张大枱, 三, 四张小枱坐埋一边等朋友黎之余又欣赏下人地既装备, 佢地好大方咁用左差唔多一半既地方黎做厨房朋友之前黎已经点餐, 因为好肚饿, 但结果佢都系等埋我朋友到叫埋野食之后先慢慢出如果肚饿既朋友真系要食左野先好黎, 因为佢出野真系出得好慢但系!佢每个餐都系用心做同用心DISPLAY既!呢个要赞!餐具同水都系自助形式的, 今日店员有3位, 2个负责厨房, 一个负责楼面叫左个意粉, $88不过系无送既, 比较单调, 不过味道ok既, 用olive oil and herbs mix过, 意粉既烟un程度刚好由于我真系好饿, 食完之后都觉得唔系好够, 朋友就分左佢半份BLT俾我喇佢份blt份量都几多架, 又colorful好吸引! 未试过系cafe食既系竹炭包, 因为通常都系muffin, 呢样几特别~ 可惜只包唔够硬身, 切既时候已经系完全林哂bacon唔系用煎/炸, 感觉健康d, 再加上有d 蔬菜同蛋, 呢个餐都算系健康之选饮品方面约$4x, 叫左杯black g
GOOGLE一轮先揾到, 差D MISS左个门口
个到有一张大枱, 三, 四张小枱

如果肚饿既朋友真系要食左野先好黎, 因为佢出野真系出得好慢
但系!佢每个餐都系用心做同用心DISPLAY既!呢个要赞!
佢份blt份量都几多架, 又colorful好吸引!

饮品方面约$4x, 叫左杯black ginger latte, 系非常失望既

感觉系饮紧黑糖姜母杯加奶.......我以为会好似星xx既姜汁鲜奶咖啡 , 错哂!!!

系呢到同朋友悠闲咁过左一个下午, 支持小店, 下次再黎既时候都系试返大家都觉得好饮既奶昔稳阵d
2015-02-11