真系好想问一问麦当劳营运总监一句话,究竟麦当劳铺面系咪钟意玩一国两制呢?,跟住可以分开两方面来评论:首先,现在分店刚刚推出新推广:就是热香饼可以挑选糖浆或是花生酱加炼奶两样二选一,但是今天早上到来明明有花生酱加炼奶可以选择,用点餐机买又冇得选择唔到㖞,于是走去收银机购买啦,点知个收银机个阿婵态度仍然超脢气,话推广完结,仍然好似啲客得罪佢咁,跟住觉得有问题,直接去水吧找到经理询问,但是个啲经理:一系无反应,当客人透明,一系超脢气,最后个答案系有花生酱冇炼奶,咁咪好简单,在收银机购买早餐时,照出花生酱,不过购买时讲明冇炼奶供应咪得啰,咁点解要咁脢气答个客推广完结先?咁即系摆明有心玩嘢喇!其次,仍然是水吧等食物问题,个客人望住个显示屏等食物,可以等等下个号码唔见咗,但是水吧有很多食物放在枱面上,仍然是如果不是自己上去看,就白等啦。问水吧黄色衫职员攞牛油,仍然是果句,超脢气完全唔想俾的样子。最后,仍然是走塑计划问题,顾客想要饮管,水吧前面那个摆放饮管的地方又是空空如也,永远都说索性折走佢罢啦,成日系度误导顾客。咩意思呢?两间铺头可以唔同处理方法,旺角西洋菜南街铺头啲水吧阿姐企硬饮筒话冇就冇,点
。问水吧黄色衫职员攞牛油,仍然是果句,超脢气完全唔想俾的样子。最后,仍然是走塑计划问题,顾客想要饮管,水吧前面那个摆放饮管的地方又是空空如也,永远都说索性折走佢罢啦,成日系度误导顾客。咩意思呢?两间铺头可以唔同处理方法,旺角西洋菜南街铺头啲水吧阿姐企硬饮筒话冇就冇,点讲都系冇,但系第一城铺头,问吓就可以有啦,咁即是什么意思呢?仲有一件事,乜嘢原因可以搅到走塑计划连装饮品的胶袋都唔驶俾个客人,都要个客人自己提出才有,如果个客人买多两杯饮品咪要玩杂耍,亏个水吧女员工仲够胆鬼死咁晦气咁说要咪俾你啰,咩事先?依家攞个胶袋装饮品啫,而家当啲客人系乞儿呀?仍然都系果句,如果水吧啲阿姐做得咁唔开心,咁炒哂佢哋啰,啲客人系嚟帮衬,唔系嚟睇佢哋面色。简直不知所谓。😡😡😡😡😡😡😡
2019-01-12
15 分钟 (外卖自取)
$33 (早餐)