土瓜湾本来就系比较多旧楼嘅地区,人烟稀少,今日黎到重开嘅「呼吸咖啡」,店舖复古嘅风格同哩一区相当配搭☕️可以话系近期最有心思嘅装潢,每一处都充满特色,好值得细心欣赏👍🏻无论男女老少都绝对会喜欢💕《咖喱手打4A鹿儿岛和牛牛肉汉堡扒定食》 $98 4 / 5就连餐具器皿都好精美😍每一处都系细节🥴牛肉汉堡扒有厚度,好juicy🤤咖喱系日式咖喱,薯仔洋葱索晒啲酱汁好入味👍🏻特别钟意佢嘅饭好有米香,仲加左少量饭素同五谷米,更有口感😋定食仲包括面豉汤、薯仔沙律同腐皮昆布凉拌,份量慷慨👍🏻《小英式松饼配手打忌廉果酱》 $38 3 / 5有少少意外哩度嘅英式松饼同平时食开嘅好唔同,除咗细块之外,口感同卖相都好似饼干🍪🤣食落似蓝罐曲奇,系松化嘅,但同我心目中嘅英式松饼就有少许出入🙈《𝘙𝘰𝘴𝘦 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘛𝘦𝘢》 $47 4 / 5惊喜地玫瑰绿茶都有加入蜜糖,见到啲紫红色嘅玫瑰花粒就好开心☺️ 茶味香👍🏻《𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦》$49 好特别嘅咖啡杯碟套装,令平淡嘅拿铁变得不平凡,提升左饮咖啡嘅享受😎

《小英式松饼配手打忌廉果酱》 $38 3 / 5

《𝘙𝘰𝘴𝘦 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘛𝘦𝘢》 $47 4 / 5