2020-10-17 19 浏览
#pb食在中环 #pb支持黄店💛 走进复古咖啡店☕怕大家睇屯门美食睇到 所以今日转一转地方啦🤪 今次要介绍呢间位于中环嘅复古咖啡店☕ 呢间店既系咖啡店 又系古董售卖店😍 店内播住黑胶唱片 别有一番风味🤩 另外当然唔少得Fire King杯嘅打卡墙🌈 成个环境都有别于平时嘅打卡coffee shop❤️.食物以Pastry为主 有Toast, Bagel, Sandwich, All-day breakfast等等😋 同埋佢有好多牛油果食物 中意食牛油果嘅人要黎试下🥑🔹All-day Breakfast🥑当日冇哂烟肉 但系店员好好人帮我转左Parma Ham😋 除左Parma ham All-day breakfast入面仲有两块toast, salad, 蘑菇炒蛋同牛油果 都几丰富😍 Salad用左黑醋做sauce 虽然好酸 但系好开胃🤭 蘑菇炒蛋好足料 好多菇菇 同埋个蛋炒得几滑😋 当然唔少得牛油果 有半个咁多🤩🔹Oatmeal Walnut Muffin🍞呢个muffin好松软 一路食一路散哂😝 入面有d 合桃 食落好香好有咬口😋 🔹Blueberry Cheesecake🍰Chee
#pb食在中环 #pb支持黄店💛
走进复古咖啡店☕

🔹All-day Breakfast🥑

🔹Oatmeal Walnut Muffin🍞
🔹Blueberry Cheesecake🍰
Cheesecake口感好实 所以食落好饱😝 不过都几滑 蓝莓味唔算好重😋 食到最后有少少漏🙈
🔹Flat White & Rose Latte ☕
咖啡佢用左nutty豆 饮落咖啡味好重👍🏻 Rose Latte饮落有玫瑰花香🌹 不过略嫌甜咗少少😐

入到去觉得好似去左另一个世界 可以感受一下复古怀旧风情 好值得去💕 而且食物、咖啡质素都唔差😍

Artisan Cafe
中环云咸街30-32号云咸大厦地下3号舖