今日黎到哩间装修好靓嘅放题餐厅。餐厅装潢花心思,以日本江户时代为背景,用石墙、枫叶作布置,令人有置身系日本既感觉,超适合打卡📸️餐厅有五款唔同价钱嘅放题套餐可以选择。🔥严选山形县产藏王和牛+极上刺身+极上寿司+海鲜放题 成人$538|小童长者$598哩个放题有115品食物可以选择,加$100可以升级宫城县产仙台A5霜降黑毛和牛。🔥肉类🐂和牛美国安格斯牛板腱、美国安格斯肥牛片、美国安格斯牛肩肉、美国黑安格斯牛小排、严选山形县产藏王和牛上肉、严选山形县产藏王和牛赤身肉及和牛牛舌🐖🐓豚肉及鸡肉日本特选豚腩及日本樱姬鸡🐑羊肉纽西兰羊肉片放题有唔同嘅肉类可以选择,种类繁多,但最推介嘅都系牛肉,特别系寿喜烧𠮶款,雪花分布平均,牛味浓郁,仲可以去自助区拎生鸡蛋,捞埋一齐食~🌊海鲜海鲜有日本广岛蚝、日本帆立贝、日本有壳鲍鱼、日本鱿鱼、新鲜海虾,帆立贝同埋鲍鱼都唔错。🍣寿司及刺身刺身拣咗三文鱼、帆立贝、季节鱼;而寿司有好多款式可以选择,例如蓝鳍吞拿鱼寿司、炙烧和牛寿司、油甘鱼寿司、三文鱼寿司、象拔蚌寿司、赤贝寿司等~🔥炸物炸物亦有多款,包括迷你一口芝士、芝士年糕、鱿鱼圈、蟹肉忌廉薯饼及甘栗紫薯饼,不过我同

餐厅有五款唔同价钱嘅放题套餐可以选择。

🔥严选山形县产藏王和牛+极上刺身+极上寿司+海鲜放题

纽西兰羊肉片

🌊海鲜

🍣寿司刺身

🔥炸物
炸物亦有多款,包括迷你一口芝士、芝士年糕、鱿鱼圈、蟹肉忌廉薯饼及甘栗紫薯饼,不过我同朋友今次就冇叫到炸物。

🥗自助区及蔬菜

🍦甜品
甜品真系一定要叫即时制作日式疏乎厘班戟,松软带有蛋香,本身食得好饱,食完一碟都想再食第二碟;另外仲有雪糕百味堂既雪糕,同埋可以自己整棉花糖,真系相当满足~

🌟 #优惠情报🌟
以下系新张限定优惠,包括:
1.四位预订送龙虾刺身一只
2.免加一服务费