2018-10-02
今次黎到呢间餐厅,主调是蓝白色,仲要响墙上挂左好多希腊既图昼,加埋浪漫音乐,响到食野真系一大享受第一次黎食就试下set dinner 先la,拣左👇🏻👇🏻意式干蕃茄鲜虾香草天使面 $168芥末酱香煎野鸡并珍宝带子$178听店员讲Set dinner 每2星期都会换,大meal 都会每个月改,咁比心机去做,真系值得支持,set dinner 都可以加$40转套餐,套餐有是日餐汤,沙律及饮品天使面很特别,不是很多sauce 浸著既面,干茄食落有d 似山楂干,整道菜拼起来不会是平日在西餐厅吃到的口味,值得一试。另外带子煎鸡亦不会老,伴碟也很有心思,更健康同fresh 的感觉。沙律亦不只是平时普普通通的凯撒沙律,系三文鱼沙律仲拼上藜麦,配埋杂菌汤,是很好的starter芝士焗西兰花 $58小食之选,好味又想有营,芝士西兰花最好不过,面头既芝士不是芝士酱,而系溶芝士,不用太多花巧,足料食材已经好够
第一次黎食就试下set dinner 先la,拣左👇🏻👇🏻
意式干蕃茄鲜虾香草天使面 $168
芥末酱香煎野鸡并珍宝带子$178