2023-02-17
终于有机会嚟打下卡食下鸡煲喇!装修真系几特色,好怀旧风,连d容器同餐具都好classic, 好似有一刻时光倒流咁去左70/80年代咁🤩✨招牌无骨凤翼酿鸡煲 - 无骨鸡系吸引我嘅地方😂里面仲酿左墨鱼滑同蔬菜粒,食落好有口感,个汁又够浓郁,有d似唔辣嘅沙嗲酱,好入味🥰✨龙凤呈祥牛肉拼盘 - 叫左个细size都已经好大😸 有晒牛舌片,牛颈脊,牛胸油,牛柏叶,牛肉粒,雪花肥牛~ 牛舌同牛柏叶几爽口;牛肉粒比想像中易咬同林身,牛颈脊几香牛味😋✨经典沙爹牛肉饺 - 平时好少见嘅饺子,用左鲜牛去做馅,口感几厚实👍✨日本广岛蚝 - 劲大只劲肥美,蚝味鲜甜又juicy🤤✨丰盛杂菜拼盘 - 好欣赏佢砌得好靓,唔同款式嘅蔬菜都有,全部都好新鲜,萝卜仲切左心形,好有心思😜✨自家制陈年咸柠七 - 个杯好怀旧,劲耐冇饮过咸柠七,咸咸地几得意!
✨日本广岛蚝 - 劲大只劲肥美,蚝味鲜甜又juicy🤤