2022-10-02
去时代广场觅食🥢🔥要好食,要高质,冇难度😎萨摩牛飨宴套餐放题!餐厅环境干净整洁,可以自己出去拎嘢饮,选择众多,烧肉配汽水,爽😉点餐之后,食物会由输送带送到去座位,我见隔篱枱啲小朋友期待着输送带送食物过嚟,好似好兴奋😊😊萨摩牛多个部位系可以无限添加!而且仲可以拣配搭唔同嘅酱汁/风味例如柚子醋、蒜香牛油、四川风味辣汁、寿喜烧都有!萨摩牛牛肉既颜色红卜卜❤️油分高,做到入口即溶既效果!⭐️萨摩牛牛五花- 油脂饱满充沛,口感可以话系不柴不腻,仲有少少爽弹口感,又带有牛鲜味⭐️萨摩牛里肌肉-依个部分肉质比较结实,油脂均匀,有嚼劲又满满油香⭐️萨摩牛寿喜烧烧肉-寿喜烧风味嘅萨摩涮涮烧,薄薄既牛肉,沾上蛋汁,甜甜地,加埋蛋香味,口感非常滑溜😌😌除咗靓靓萨摩和牛之外,都有其他牛肉,猪肉,鸡肉等等嘅选择,呢个配黑松露酱汁既西冷扒,牛肉味亦非常出,口感比较厚实,都有惊喜😎😎鸡髀肉,预先已经切好一粒粒上菜,烧完之后,肉质仍然嫩嫩,好滑😋😋当然唔少得其他美食,好似寿司、汤、饭、面、甜品等等。忍唔住手,叫咗碗香辣牛肉拉面一路享受烧肉,再饮啲辣辣地嘅蛋花热汤,都几舒服,估唔到个拉面都几弹牙,冇拣错😎寿司选择非常多,而且好
要好食,要高质,冇难度😎
萨摩牛飨宴套餐放题!
萨摩牛多个部位系可以无限添加!
而且仲可以拣配搭唔同嘅酱汁/风味
例如柚子醋、蒜香牛油、四川风味辣汁、寿喜烧都有!
油分高,做到入口即溶既效果!
⭐️萨摩牛牛五花
⭐️萨摩牛里肌肉
-依个部分肉质比较结实,油脂均匀,有嚼劲又满满油香
⭐️萨摩牛寿喜烧烧肉
当然唔少得其他美食,好似寿司、汤、饭、面、甜品等等。
忍唔住手,叫咗碗香辣牛肉拉面
寿司选择非常多,而且好吸引,海胆鲑鱼子寿司❤️❤️松叶蟹寿司,用料十足,超鲜甜!海胆都食到,性价比真系超高!
仲有帆立贝寿司、烤牛肉寿司等等,放题黎讲难得一见超水准寿司!只帆立贝厚身到呢🥰🥰
佢哋嘅甜品同样出色,黑糖布甸千祈唔可以错过!滑嘟嘟,淡淡黑糖味,唔会太过甜,细细杯,就唔使惊太饱啦😋仲有一啖一粒嘅泡芙,口感松化,好食到停唔到!