2024-12-16 1021 浏览
📍烧三黄鸡腿肉鸡髀肉嫩滑鲜甜同好Juicy 晒 加少少盐上去烧已经够 📍烧鸡皮系我食过最有诚意嘅烧鸡皮 真系一大块 大约有成只手掌咁大 成块鸡皮脆卜卜 好似食紧薯片咁 而亦都充满鸡油嘅香味📍盐烧阿波美七里香钟意食七里香嘅朋友一定要试 烧嘅时间啱啱好 七里香部位油分十足 而且有一股臊味 10分好食📍麻辣鸡心鸡心烧嘅时间恰到好处 加上制嘅麻辣酱 好惹味📍明太子鸡腿肉鸡腿肉肉质鲜嫩,而且好Juicy 最令我惊喜 其实系明太子酱 好足料 真系充满满满嘅明太子 秘制嘅明太子酱汁加埋鸡腿肉出奇地夹📍盐烧鸡中翼鸡中翼外脆内嫩 而且亦都好Juicy 啱晒小朋友食📍A4和牛呢一个A4和牛一定要试 牛味十足 入口即溶 鲍汁,油脂比例一流 入口即溶📍烧牛小排牛小排牛肉味重 肉质鲜嫩 啱晒做烧烤🎀薄切牛舌芯牛舌心烧嘅时间刚刚好 好juicy🎀韩式牛骨髓估唔到牛骨髓来做烧烤系咁好食 放咗D泡菜系上面 好好味 必食🎀汁烧猪大肠秘制嘅酱汁上猪大肠上面 已经够惹味 而猪大肠烧到好脆 钟意食猪大肠嘅朋友一定唔可以错过🎀烧猪颈肉猪颈肉亦都系好Juicy 而且食落爆汁 加上秘制嘅泰式酱 真系好似飞咗去泰国食咁 好
📍烧三黄鸡腿肉

牛舌心烧嘅时间刚刚好 好juicy

🎀韩式牛骨髓

🎀汁烧猪大肠

🎀烧猪颈肉
猪颈肉亦都系好Juicy 而且食落爆汁 加上秘制嘅泰式酱 真系好似飞咗去泰国食咁 好正

🎀鸡皮墨鱼滑
呢一个真系必 用鸡皮去包住墨鱼滑烧 令到墨鱼滑充满咗鸡皮嘅鸡油香 而墨鱼滑够晒弹牙爽口 呢个配搭真系一流

🎀盐烧/日式烧鳝
鳝肉质爽口弹牙 食得出系好新鲜嘅 而且系厚切 师父嘅时间非常之好 个皮烧得好脆 肉质又鲜甜 必点

🎀明太子淮山烧
烧淮山竟然可以咁好食 配埋明太子出奇地夹 又系必食

🎀烧菠萝
菠萝够晒份量 而且烧到皮有少少焦糖嘅香 里面劲多汁,劲好味 食串烧必食烧菠萝

📍烧烤堂 (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台1号1楼
  • 盐烧原块鸡皮