2024-09-30 434 浏览
台湾超人气嘅鸡排开到嚟红磡啦✨全部野食都系即叫即炸,务求做到最完美😍宜家搭个车就可以食到噜🤩 仲有ꜱʜᴀᴋᴇ ꜱʜᴀᴋᴇ粉可以拣💗 听闻喺台湾要大排长龙添嫁😚1️⃣ 脆皮无骨鸡腿排🐥一块嘅ꜱɪᴢᴇ大过只手,仲要系超厚肉添嫁🤘🏻 外面嘅皮炸到金黄色,咬落脆卜卜😍加上有好丰富嘅肉汁,真系劲ᴊᴜɪᴄʏ👅 仲可以加埋调味粉~ 我就觉得香辣芝士味系最夹😍2️⃣ 黄金香芋丸🥚次次见到香芋制品都唔会放过嫁😛 呢到嘅香芋丸同平时食开嘅好唔同,因为中间系加入咗咸蛋黄嫁,真系超邪恶‼️ 芋头蓉口感好绵密,系好细腻嘅口感🥺3️⃣ 甜不辣🐟外表短短哋又粗粗哋嘅鱼糕就系叫甜不辣啦😎 咬落口烟烟韧韧,好有口感,配埋梅子海苔味系会令人食过返寻味😌4️⃣ 甜薯地瓜条🍠炸物除咗肉类之外,炸蔬菜都唔错㗎🙈 中意食薯条嘅我又点会错过呢~ 粗切嘅番薯条真系正过平时幼幼嘅薯条,同样哋可以拣调味呢✨ 加入芥末粉后嘅味道好过瘾,而且一份嘅份量都颇多嫁🫣
台湾超人气嘅鸡排开到嚟红磡啦✨

全部野食都系即叫即炸,务求做到最完美😍

1️⃣ 脆皮无骨鸡腿排🐥

2️⃣ 黄金香芋丸🥚