2020-06-01 1326 浏览
今日早少少放工,舖头已经好多人好在等一阵就入得,一睇到个餐牌真系心多眼乱,劲多页劲多选择设计得好吸引!每样都想叫黎食最后简左一个有优惠既 电击鸡翼+ 薯条 x 培茶芭菲 $78 劲抵食温泉玉子牛油果🥑沙律黑松露甜虾芒果反卷三点刺身盛同埋 三只烧鸡全翼首先个电击鸡翼,几开胃,系酸酸甜甜类似蜂蜜酱汁既鸡翼,冇expect过佢系涷的,果然够冲击,食落又几正,好有韩式鸡既feel 。 薯条上面有d甜甜地既粉,好似食紧番薯条咁。温泉玉子沙律, 劲多牛油果🥑,好健康, 沙律茶好fresh,食完都几饱肚。酱汁落得岩岩好, 酸酸地几开胃,捞完个温泉蛋 蛋浆满哂成个沙律🥗!黑松露甜虾芒果反卷劲推介,甜虾系面,有好多黑松露酱,好香,岩哂我呢d劲中意黑松露既人。芒果好甜, 呢个配搭好衬, 三点刺身盛, 有三文鱼🍣、甜虾同油甘鱼,好新鲜同埋厚切三文鱼,纹理好靓, 油脂分布平均烧鸡全翼都系劲正, 烧到岩岩好,外皮好脆好香口,入面好多汁好juicy, 配埋柠檬🍋 吊味, 师傅功力唔错唔怪得间野咁多人帮衬,果然系性价比几好,最后一人埋单$200 左右。 食埋个甜品芭菲,好满足, 个芭菲雪糕劲多配料,
今日早少少放工,舖头已经好多人
好在等一阵就入得,
一睇到个餐牌真系心多眼乱,劲多页劲多选择
设计得好吸引!每样都想叫黎食

最后简左一个有优惠既
电击鸡翼+ 薯条 x 培茶芭菲 $78 劲抵食
温泉玉子牛油果🥑沙律
黑松露甜虾芒果反卷
三点刺身
同埋 三只烧鸡全翼

芒果好甜, 呢个配搭好衬,

唔怪得间野咁多人帮衬,果然系性价比几好,
个雪榚好香培茶味,唔会太甜, 劲岩我呢d唔中意食甜既人, 同埋有d 白玉。
  • 宇治抹茶芭菲
  • 电击鸡翼