2023-05-29
♡ 超人气正宗泰国菜|小曼谷泰国美食 ♡-每次想食泰国嘢,我都会即刻谂起宋王台站隔离嘅小曼谷泰国美食 ‼️😋价钱抵之余 仲要劲好食🥰 今日心思思 就过咗嚟买个外卖返去食~- ♡ 招牌海南鸡(半只) ♡ $124佢哋嘅招牌海南鸡每次嚟我都必点‼️一份半只,非常多肉汁,啖啖都系滑嫩嘅鸡肉,好好味。-♡ 泰式原味烤薄饼 ♡ $50烤薄饼好脆身,外脆内软,就算唔加酱汁食都好开胃!-♡ 泰式干炒猪肉片河 ♡ $100河粉炒得好香,猪肉片又嫩又多汁,配埋香料同蔬菜,味道好丰富,真系好好食!-♡ 椰汁西米糕 拼 泰式千层糕 ♡ $60两款甜品都好清新,用黎做饭后甜品就最适合不过啦😋-♡ 椰青 ♡ $50夏天又点少得饮椰青水?清凉解渴,我仲刮埋佢啲椰子肉食😆👍-❥ #⇢店铺资料:小曼谷泰国美食 (南角道) (九龙城)九龙城南角道9-11号地下#-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处 #九龙城美食 #九龙
每次想食泰国嘢,
我都会即刻谂起宋王台站隔离嘅
小曼谷泰国美食 ‼️😋
价钱抵之余 仲要劲好食🥰
今日心思思 就过咗嚟买个外卖返去食~
♡ 招牌海南鸡(半只) ♡ $124
佢哋嘅招牌海南鸡每次嚟我都必点‼️
一份半只,非常多肉汁,
啖啖都系滑嫩嘅鸡肉,好好味。
♡ 泰式原味烤薄饼 ♡ $50
烤薄饼好脆身,外脆内软,
就算唔加酱汁食都好开胃!
♡ 泰式干炒猪肉片河 ♡ $100
河粉炒得好香,猪肉片又嫩又多汁,
配埋香料同蔬菜,味道好丰富,
真系好好食!
♡ 椰汁西米糕 拼 泰式千层糕 ♡ $60
两款甜品都好清新,
用黎做饭后甜品就最适合不过啦😋
♡ 椰青 ♡ $50
夏天又点少得饮椰青水?
清凉解渴,我仲刮埋佢啲椰子肉食😆👍
❥
#
⇢店铺资料:
小曼谷泰国美食 (南角道) (九龙城)
九龙城南角道9-11号地下
#
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处 #九龙城美食 #九龙城 #九龙城泰国菜 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食推介 #香港美食地图 #香港泰国菜