餐厅: 貓之眼
资讯:

当朋友对蛋包饭有执着 又好挂住去日本的时光呢间餐厅一定令蛋包饭控满意未去到常客但自从去完一想食蛋包饭都会谂起佢铺仔细细大约坐到十几人其实餐牌饭既选择主要系主要三款咖喱猪肉 浓茄牛肉 忌廉鸡肉。招牌三色蛋包饭(HK 82)忌廉鸡肉忌廉汁好香浓 又唔会因为食得多好腻佢入边有西兰花红萝卜的清甜中和返主要都系忌廉汁做主角 鸡肉普通都唔紧要。蕃茄牛肉蕃茄牛肉一赞既地方系蕃茄汁是新鲜蕃茄制成唔系味精蕃茄 酸酸甜甜同牛肉加埋送饭一流。咖喱猪肉预左日式咖喱甜甜地唔会辣同埋咖喱味都好住家感觉唔会好浓好味精 食完唔会口干猪肉都嫩口。酱汁系成个餐的灵魂捞汁王表示食晒成个饭都仲有酱汁珍珠米加大大只滑蛋系店家的诚意蛋包饭的份量都唔细 女仔可以叫少饭都够食 食完大满足。手打和牛汉堡我黎左三次都无货😢有机会去试再报告比大家知BTW大家去坐既时候可以留意下墙上既画作好多都好得意好有香港特色可以去支持下黄店又好似去左转日本既食店。食物:8/10价钱:6/10环境:6/10。猫之眼 (湾仔)湾仔汕头街24号地舖
当朋友对蛋包饭有执着 又好挂住去日本的时光
呢间餐厅一定令蛋包饭控满意
未去到常客但自从去完一想食蛋包饭都会谂起佢
铺仔细细大约坐到十几人
其实餐牌饭既选择主要系主要三款
咖喱猪肉 浓茄牛肉 忌廉鸡肉

招牌三色蛋包饭(HK 82)
忌廉鸡肉

可以去支持下黄店又好似去左转日本既食店

食物:8/10
价钱:6/10
环境:6/10

猫之眼 (湾仔)
湾仔汕头街24号地舖