2024-06-24
见到呢间ᴄᴀғᴇ网上预约好快ғᴜʟʟ左😱当日只能ᴡᴀʟᴋ-ɪɴ排左超过1个钟先入到🥲餐厅期间限定推出ᴍᴏғᴜsᴀɴᴅ联乘sᴀɴʀɪᴏ主题落单时食物可选择sᴀɴʀɪᴏ公仔图案陪衬但果日剩返好少图案选择好彩仲有我钟意的水怪及ᴍᴇʟᴏᴅʏ😍sᴇᴛ ᴍᴇɴᴜ ᴀ 👉 (主食 + 甜品) $168卡邦尼意粉🍝见到ᴍᴇɴᴜ有粉红卡邦尼但已经卖晒🥹,只可以叫普通卡邦尼意粉,一上枱已闻到阵阵玫瑰花芳香🌹,意粉表面撒上玫瑰花瓣,捞埋一齐食充满玫瑰香气,酱汁中含蛋汁及有少量芝士粉,入口带有流沙感,食落都ᴄʀᴇᴀᴍʏ每一条意粉都沾上酱汁,蛋香虽够但芝士味不足,但配合烟肉🥓及洋葱🧅增添口感都唔错士多啤梨手工千层蛋糕🍰一层层薄薄的蛋皮配上软滑忌廉,食到淡淡的士多啤梨味,入口充满层次感,配上少量新鲜的士多啤梨伴碟,酸甜不腻,另外奶冻食落奶味唔够重,不过食完后奶冻樽可以带走,填饱第二个胃都好满足🥰吉列猪扒咖喱蛋包饭🐷🍛平时食开蛋包饭是以蛋包起成漂亮的橄榄形,估唔到今次食系分开上,吉列猪扒唔算太厚,炸到金黄香脆猪扒又唔干,蛋口感滑溜带有蛋香,咖喱汁香甜惹味拌饭一流👍食物水准好好,但公仔图案全部都系纸牌,感觉有啲失望
当日只能ᴡᴀʟᴋ-ɪɴ排左超过1个钟先入到🥲
sᴇᴛ ᴍᴇɴᴜ ᴀ 👉 (主食 + 甜品) $168
卡邦尼意粉🍝
士多啤梨手工千层蛋糕🍰
吉列猪扒咖喱蛋包饭🐷🍛
食物水准好好,但公仔图案全部都系纸牌,感觉有啲失望🥹,全单消费满$200以上随机送主题襟章1个,店内有好多周边家品和卡通精品购买,仲可以买代币抽闪卡,身为粉丝们唔好错过买返去留纪念🤩