2013-07-30 1908 浏览
之前话食 第一次walk in冷气坏左之后几时都就吾岩时间去食. 再吾系就太迟book吾到位.今次醒目 差吾多5点钟去walk in预食tea ge人都走哂 食dinner又冇咁早估吾到真系有一张4人枱 慢一架left真系下次请早la其实cafe铺面同厨房都吾算大 而且佢地都吾希望客人需要搭枱就算我地2个人都比4人枱我地 呢个值得一赞佢地冇任何tea set 不过就有all day breakfast或者意粉饭呢d set都会配一杯$33 ge特饮,over左就补钱la任何set加$40就有多士盒 好抵 不过就冇包饮品.食左个卡邦尼意粉 汁好滑好香 creamy有D腻ge感觉不过为左个多士盒 我地就冇叫到其他野食la.第一次食oero多士盒 有cream cookies 雪糕多士盒ge面包有牛油炼奶 我情愿要多D奶都吾想要牛油感觉上牛油腻D肥D 但系呢个多士盒就好好味~好味过另一间Cafe好多 吾开名la~ 不过comma cafe ge多士盒我就repeat左多次~第2次试埋士多啤梨 出奇地吾算好酸 不过有D腻.最近出左D新味道 红豆绿茶多士盒友人吾太钟意食cream 本身叫左走cr
之前话食 第一次walk in冷气坏左
之后几时都就吾岩时间去食. 再吾系就太迟book吾到位.
今次醒目 差吾多5点钟去walk in
预食tea ge人都走哂 食dinner又冇咁早
估吾到真系有一张4人枱 慢一架left真系下次请早la

就算我地2个人都比4人枱我地 呢个值得一赞

都会配一杯$33 ge特饮,over左就补钱la
任何set加$40就有多士盒 好抵 不过就冇包饮品.

食左个卡邦尼意粉 汁好滑好香 creamy有D腻ge感觉
不过为左个多士盒 我地就冇叫到其他野食la.
第一次食oero多士盒 有cream cookies 雪糕
多士盒ge面包有牛油炼奶 我情愿要多D奶都吾想要牛油
感觉上牛油腻D肥D 但系呢个多士盒就好好味~
好味过另一间Cafe好多

第2次试埋士多啤梨 出奇地吾算好酸 不过有D腻.
最近出左D新味道 红豆绿茶多士盒
红豆绿茶雪糕多士盒
友人吾太钟意食cream 本身叫左走cream 但最尾上枱系咁ge样
咁就算la 我地自己整走左D cream
绿茶雪糕虽然吾系H字头咩好味牌子 不过好夹好好味
红豆吾算好蜜但都一粒粒几好味~
我地眼见其他客人食净D包边 但我同友人又觉得焗到脆 D包边先好味!!!
反而我地食净左D面包 我觉得可以再焗热D~

特饮方面~ oero沙冰好好饮 当然系好甜la~
受吾到咁甜想清D都可以试D花茶 latte都不错!!
2013-07-25
红豆绿茶雪糕多士盒