2024-10-26 389 浏览
劲钟意食Pizzaexpress嘅北京烤鸭薄饼,除咗烤鸭薄饼佢哋成日有新搞作😋 From Dough to Doughlicious可以食到到底面团有几好食👍🏻超级推介香辣蜜糖面包球,超出色!而家非酒精饮品第二杯仲有半价,咁就抵好多。香辣蜜糖面包球热辣辣嘅松软面包球,上面铺上芝士薄片,侧边有香辣蜜糖酱汁,冇谂过会咁好食!蜜糖有种独特香味唔系死甜,面包舖嘅火候刚刚好,外脆内软,有蜜糖嘅甜味同芝士咸香超好食!双重美国薄饼美国薄饼入边有超多辣肉肠😍😍😍啱我呢啲钟意食肉嘅人,一拎上嚟热辣辣已经好香好想食,拎上手嘅时候仲系烫香烤鸡翼每一只都烤到皮脆😃😃侧边附有芥末酱,蘸上少许芥末酱令鸡翼味道更香。朱古力心太软热辣辣嘅心太软上面放咗一球云呢拿雪糕,一整村个心太软朱古力流晒出嚟,好成功😍劲flow,侧边有少少果味糖浆,唔使落都好好食。石榴柠檬特饮平时比较少见石榴饮品,一于试吓先,本身饮品唔算太甜,配上梳打,整体感觉唔错好清新。PizzaExpress (青衣城2) (青衣)青衣青敬路31-33号青衣城2 3楼325号舖

香辣蜜糖面包球

双重美国薄饼

香烤鸡翼

朱古力心太软

石榴柠檬特饮
PizzaExpress (青衣城2) (青衣)
青衣青敬路31-33号青衣城2 3楼325号舖
  • 香辣蜜糖面包球