2020-10-25
我地早咗少少点,安排咗坐个路口位,问职员可否调,正如相片所见,果时仲好多空位,但佢地话已经Reserved 晒,无办法。咁唔紧要啦。开始就上咗和牛拼盘,职员同我地讲,落其他食物可以直接同佢地落单,但又无俾menu我地,再问,先话用QR code落单,原来佢地无俾QR code我地🙄到正式开始,我地个炉上面的灯唔著,完全睇唔到d肉烧得熟唔熟,再问另一个职员先话个灯系坏的,再同我地转枱🙄 虽然职员都好有礼貌不停同我地讲唔好意思,但真系一肚气,话另一个同事搞错,但系我地开始咗半个钟,又系门口当眼位,都无人理我地😒😒 帮我地开炉个同事揸猪油果时又无发现....😅食物方面,没错!牛肉类是不错的!不过只系牛肉类,不过都有值得推介的,牛舌同和牛拼盘系好食的,不过牛肉上碟一阵就已经劲多血水🤭,柚子酱油和牛寿司超韧,蚝唔算新鲜,有一只有怪味,一口和牛炸粉太多,食炸粉咁,完全一试难忘,唔想再试。不过咁,餐厅卖点系烧牛肉,如果你唔介意其他野食的话,都无所谓的今次经验,相若价钱,必定有更好选择。希望餐厅会改善
帮我地开炉个同事揸猪油果时又无发现....😅
今次经验,相若价钱,必定有更好选择。希望餐厅会改善
和牛拼盘
一口和牛