2024-10-30 442 浏览
唔知系咪近年兴起整色整水嘅火锅店,又先食鸡似又一个海鲜拼盘又任饮任食睇落好似好多花款咁吸引啲客,而呢间都唔例外入到到见到好大个鱼缸,应该主打海鲜嘅火锅。。。坐低之后有一盘火锅料比你整,之后职员就介绍个menu….咁先食鸡煲,有唔同口味,之后就拣汤底打边炉,先食一盘靓嘅牛肉加海鲜拼盘,再落order打边炉。。咁个职员话如果like and share个社交平台就送刺身拼盘,咁ok r, 咪叫埋lor…. 好啦,重点黎佢呢盘刺身,我完全揾唔到一个位系我值得like and share先送之后到一次性嘅牛,想讲同我系佳宝买嘅有过之而无不及最失败真系盘海鲜,除咗龙虾,蟹同鲍鱼系叫做好啲之外,佢啲虾系死架,系差在唔系臭,一啲都唔新鲜🙄之后食完谂住叫野,个姐姐又唔比人叫半份而每次最多叫10样,我明嘅可能怕人大嘥,咁都唔系唔可以叫半份试吓嘛。。。呢碟系之后叫嘅佳宝牛,冰到夹唔起😂d 脆肉腩又薄,只可叫脆肉鲩片唔可以叫腩,同埋又经常漏单😵‍💫我明佢好想学其他火锅店咁,但又做唔到,我下次都系去反家X算啦,呢间不了👋👋见到呢间啲食评全部都有赞无弹就知出事系我啲frd唔信先食呢间

好啦,重点黎

之后到一次性嘅牛,想讲同我系佳宝买嘅有过之而无不及

呢碟系之后叫嘅佳宝牛,冰到夹唔起😂

2024-10-28