呢间其实bookmark左好耐想去 呢排见佢做紧优惠 终于去左试啦😍😍😍质素估唔到几好 会再encore😝🐽新沙洞招牌酱油拼盘 $288 (5月半价$144‼️)必食既酱油拼盘‼️‼️‼️果然冇令我地失望 而家5月份仲做紧半价😱只要订座预留同7点前离座就得🫣超抵食 估唔到质素一样咁好🥹呢个酱油拼盘包左一只酱油蟹🦀4只酱油虾🦐同紫菜拌饭🍚全部都好新鲜 个酱油调得啱啱好 唔会太咸🤤酱油蟹都几多膏 钟意放啲饭落蟹盖捞匀一齐食😋超满足 好鲜甜 完全系白饭神偷🫣估唔到酱油虾都一样爆晒膏😳仲要好弹牙 好好食吖喂🤤呢个价钱完全可以🥹🐽新沙洞招牌炸鸡 (韩式甜辣) $88半份本身好钟意食甜辣炸鸡🤤见佢话招牌就紧系要试下啦🙊佢仲有蒜蓉酱油同韩式柚子味可以拣😋份量都算ok 啲炸鸡热辣辣😍超香脆 啲肉质都几juicy几嫩😌个甜辣酱都好正 仲配左柚子酸萝卜比你解下腻 唔错☺️不过记住要趁热食‼️冻左就争咁啲🥺🐽韩式水冷面 $98天气开始好热🥵即刻嗌左碗水冷面试下 有🧊冰既关系 食落去超凉爽🤤配料有鸡蛋 蟹柳 梨同青瓜丝 全部都好衬个水冷面😋啲面已经剪左方便入口 面质好有咬口 个汤汁酸酸甜甜咁 又够冻🫣好消暑🥰钟意既可以落
新沙洞招牌酱油拼盘

🐽新沙洞招牌酱油拼盘 $288 (5月半价$144‼️)

🐽新沙洞招牌炸鸡 (韩式甜辣) $88半份
新沙洞招牌炸鸡

🐽韩式水冷面 $98
天气开始好热🥵即刻嗌左碗水冷面试下 有🧊冰既关系 食落去超凉爽🤤配料有鸡蛋 蟹柳 梨同青瓜丝 全部都好衬个水冷面😋啲面已经剪左方便入口 面质好有咬口 个汤汁酸酸甜甜咁 又够冻🫣好消暑🥰钟意既可以落少少醋同黄芥末 味道会更架提升✨整体黎讲个水冷面味道唔错 系有少少贵🥲
韩式水冷面

🐽招牌原粒蜂巢蜜草莓牛奶 $88 二人份
见到好多人都嗌呢个特饮好似好正咁🫣点知觉得冇咩特别🤣就系正正常常既🍓牛奶🙊唔系好值88蚊🥶
招牌原粒蜂巢蜜草莓牛奶
韩式水冷面