2019-10-26 1545 浏览
中午去丽晶见客,个客话带我去佢附近有间酒店里面一间新开业嘅餐厅饮中茶,佢话唔使去啲酒楼又要等位,又逼夹又嘈,就同佢行咗大概5分钟到咗呢间系荃湾丝丽酒店二楼的餐厅,坐底之后发觉佢同其他酒店嘅餐厅有好大分别,佢除咗酒店例有的中午半自助餐,又有点心任食放题,如果多人嘅话仲可以点佢哋啲中式套餐,直情系同的中高档酒楼冇乜分别,我同我个客人两个人就点左佢哋的点心任食放题,啲点心非常有水准可以讲同出边啲有名气嘅酒楼有得比,两个人食都得好满足,我更系要抢住埋单啦,因为都唔使$200.-所以我都要喺度同佢宣传吓,另外佢哋其他的餐单系新开业期间,午市仲有六折,睇餐单叫过半自助午餐连主菜食西冷牛扒都唔使$100,佢地仲话啲西冷牛扒喺用澳洲草饲牛,因为新开业关系希望省招牌㖞,佢哋晚餐时间都可以食点心放题,好似系国内饮夜查咁,每位都系$98 ,而其他主餐牌就有八折,揾晚真系要同埋我个至爱嚟试吓佢哋啲西餐,返到公司仲要同老板讲,以后公司有啲乜嘢宴会,都可以考虑帮衬呢间餐厅,因为仲有免费泊车,好过去买𠮶啲酒楼多多声下次同至爱去先补番的相 因为今次话哂都系同客人食饭 唔好意思比相机食左先
2019-10-18
  • 中西餐