2017-11-08
以我去过既居酒屋之中,冇咩印象有二人餐,呢间有个二人餐组合,睇落每样野都几唔错,如果望住个menu花多眼乱,选择呢个二人餐都几好。另外,值得一提既系,店员服务态度真系好好👍🏼👍🏼 令我地心情更佳去享受美食☺️二人定食 $528网烧安格斯牛扒(160g),个汁好正,食落成个感觉好juicy !🤤 不过肉质再腍一啲会更好。刺身盛(12切) ,卖相吸引,几款刺身都好鲜甜。当中,我最喜欢油甘鱼同三文鱼😍鲷鱼汤煮蚬,蚬肉既数量多,算大只,又新鲜👍🏼 鲷鱼汤好清甜,好有益既感觉,不过我钟意清酒煮蚬多啲🙈葱吞拿鱼腩伴法包(2件),几特别呀,法包烘得好脆身,好多吞拿鱼腩蓉,好满足🤤 呢个配搭好夹。海胆带子鹅肝卷,都系几特别配搭,又系夹的,觉得呢间餐厅几用心去谂个新菜式👍🏼吉列广岛蚝(4件),炸得几松脆,唔油腻,蚝好肥大。清汤稻庭乌冬(2碗),最正既乌冬,晶莹、清甜、口感好。蟹子沙律,新鲜美味又开胃😁
二人定食 $528
吉列广岛蚝(4件),炸得几松脆,唔油腻,蚝好肥大。
清汤稻庭乌冬(2碗),最正既乌冬,晶莹、清甜、口感好。
蟹子沙律,新鲜美味又开胃😁