朋友之前推介咗我去试下相马日式火锅,话佢做得超好味,物超所值。就咁令,我哋就今日齐人去试吓,到咗门口见到好多食客流入流出,实在繁忙之极😲。 我朋友推介我试𠮶道芝士龙虾汤茶碗蒸🔥,汤味香滑浓郁,喺口内回甘,真系极度令人满足!同埋就系任食惹味龙虾鸡煲,佢哋嘅龙虾特别鲜甜,鸡汤亦好美味,完全配得上🔥的评价! 店员见我哋仲喺度拣,就主动上来介绍佢哋嘅极尚龙虾蒸海鲜,龙虾、鲍鱼、鱼、贵妃蚌、扇贝、虾,个个都新鲜满满😙!我试咗之后,真系一试爱上,佢哋个泡菜汤底更系夹得好,一试难忘! 火锅嘅料理方面,我就实话实说推介美国特选牛肩胛🔥,肉质鲜嫩有嚼劲,加上新鲜嘅广岛蚝、日本带子,完全是滋味的组合。而沙白、灰蚬、螺、青口、海虾、蟹棒、水鱿等等,每样海鲜都爽口弹牙,净系讲起都令人垂涎三尺💕。 最后就教返我哋点样食得更加美味,真系感到好窝心,仲会再叫🥰!我朋友无骗我,相马日式火锅真系做得好好味,价钱又公道,我定必再嚟!而且,坐喺度环境舒适,服务又细心,仲有咁多味美之物等我哋品尝,真系喺度食餐火锅都变左一种享受😋。无论你想同朋友聚会,定系想一个人安静咁食,我都推荐你嚟相马,会有惊喜等紧你呀🍲🍤!