真系好耐无出去打边炉今日去尖沙咀揾朋友,梗系要揾间坐得耐又岩食既地方啦🤔最后佢带左我去啲间,真系有小小令我意想不到既餐厅🤩原来而家有餐厅可以做到任食7小时无限量任饮任食‼️真系超开心🥰同朋友order 左🔆烤鱼鸡煲火锅放题套餐套餐包左几样野,首先系三拣一鸡煲、牛尾煲、猪手煲,食完仲可再添!之后就系烤鱼,有4款口味,麻辣味、酸辣味、香辣味、酱香味!最后再拣汤底打边炉!哗! 真系一次满足晒我好多个愿望一开始我就拣左秘制火焰牛尾煲!火焰完,味道提升左,啲牛尾调味好浓郁!好入味又好淋,好味道!唔够食仲可以添!之后就系烤鱼,拣左香辣味海炉鱼肉质鲜味,有咬口,而且个汤汁调得好野味,食到停唔到口!鱼都可以再添!最后换上自己拣既汤底,就系我而爱既打边炉时间除左自座吧有好多野饮仲有好多野食,好多种台湾丸子、好多款菜!仲可以order好野,有啲熟食小食,同埋海鲜同牛肉鱼皮同麻辣鸡脚都好味!牛板腱质素都好高,肉味香浓!而且本地滑牛都好出色,新鲜又有牛肉味! 最后梗系甜品时间,雪糕、雪条,应有尽有!同朋友食左差唔多3个钟再倾左成个钟计,真系好耐无试过可以咁舒服食咁耐! 好正!
真系好耐无出去打边炉
今日去尖沙咀揾朋友,梗系要揾间坐得耐
又岩食既地方啦🤔
最后佢带左我去啲间,真系有小小令我意想不到既餐厅🤩

同朋友order 左
🔆烤鱼鸡煲火锅放题套餐

套餐包左几样野,首先系三拣一
鸡煲、牛尾煲、猪手煲,食完仲可再添!
之后就系烤鱼,有4款口味,麻辣味、酸辣味、香辣味、酱香味!
最后再拣汤底打边炉!

哗! 真系一次满足晒我好多个愿望

一开始我就拣左秘制火焰牛尾煲!

火焰完,味道提升左,啲牛尾调味好浓郁!

好入味又好淋,好味道!唔够食仲可以添!

之后就系烤鱼,拣左香辣味海炉鱼

最后换上自己拣既汤底,就系我而爱既打边炉时间

仲可以order好野,有啲熟食小食,同埋海鲜同牛肉
鱼皮同麻辣鸡脚都好味!

牛板腱质素都好高,肉味香浓!

而且本地滑牛都好出色,新鲜又有牛肉味!

最后梗系甜品时间,雪糕、雪条,应有尽有!

好正!