依间新开茶饮店主打4款日本直送茶叶, 分别有抹茶、焙茶、玄米茶同煎茶 🇯🇵 价钱非常实惠, 容量都好大罐, 大部分都系$40楼下有找💰依家系cafe饮一杯都唔止依个价🙈饮品杯仲用左比较特别既汽水罐拉环式设计, 成件事再吸引左💕🥤ᴅʀɪɴᴋ· 冻鲜奶焙茶 $35﹟饮落系好香浓既焙茶味, 带回甘😱讲紧仲要系冻饮‼️浓得黎会系口控慢慢渗出阵阵焙茶独有既烘焙香👍奶同茶比例不错, 饮落一啲都唔重奶, 果日试既系全糖, 个人觉得甜度一啲都唔会高, 茶控应该会好满足🥰就算后期冰开始融, 茶味依旧👏🥤ᴅʀɪɴᴋ· 冻鲜奶玄米茶$35﹟唔讲应该好多人都会以为绿色依杯系抹茶鲜奶🤫见玄米茶比较少地方尝试到, 一于叫埋😛都系试全糖版, 饮落带微微米香, 茶味都突出, 但个茶味出到黎个人不太喜欢, 口感相对比焙茶多粉末感🤔

🥤ᴅʀɪɴᴋ· 冻鲜奶焙茶 $35
鲜奶焙茶