2019-05-07
旺角虽然人流多, 但租金却十分之昂贵 ,所以现在好多食店 为减少成本 ,都搬上楼上营运。To-Gather Café 在旺角洗衣街商厦19楼, 这里可提供顾客开party 地方和餐饮, 供应了不少 棋类,纸牌等给客人玩耍。今晚我们叫了Party B套餐, 每人承为$159, 套餐非常大堆头有: 大大只的 泰式珍宝虾, 非常香口的 泰式猪颈肉, 大人小朋友都喜欢的蜜汁鸡翼, 惹味咖哩角, 蜜汁鸡肉串, 粟米墨鱼饼和食到停唔到口嘅 冇得输芝士薯条。 全部食物上枱时都热辣辣,超正主菜方面我哋叫了抗氧黑蒜忌廉杂菌意大利粉, 意大利粉煮得 爽口弹牙, 杂菌 吸收了黑蒜的香味,好好食。 另一个主菜是 黑松露海鲜意大利饭, 这个饭一向都是我的至爱, 因为黑松露 香气十足, 超开胃。 田园沙律小食拼盘冇得输芝士沙律蜜糖鸡翼粟米墨鱼饼和咖哩角珍宝炸虾蜜糖鸡肉串抗氧黑蒜野菌忌廉意大利粉黑松露海鲜意大利饭
田园沙律
小食拼盘