2017-02-13 272 浏览
去左西湾食日本烧肉,今次做乜去到西湾咁远?因为要食好野通常都系要去远少少嘅,呢间七轮烧肉,冇令我失望。入到去,已经好型格,橙黄灯光加上一个个银色铁炉,仲系木材嘅建筑,四周放了酒樽,好有气氛,约班朋友嚟倾计食饭烧下肉最岩。我地嗌左吾少,太正一嚟就食冇乜点影到相,大家一定要去试下,嗌左镇店之选,霜降和牛肉眼扒定食,以为要好贵,错了,仲平过超市自己买嚟煮,才百多元,非常期待,上碟果然冇失望,脂肪分布超靓,烧两烧就食,入口即溶,而家谂返都口水直流。另外,仲食左牛臂肉,又系和牛嚟,冇咁肥,牛味重少少,超正丫,都系百多元,除左牛,仲有一,份份定食,有饭有面,都系六十几蚊,呢间真系会再约另一班朋友带佢地去试下,真心推介。