2018-12-21
拉面🍜一直都系男友至爱 今日又出左尖咀影圣诞灯饰(尖沙咀真系好多景点)影完相当然要同大少医医肚 特意揾返间拉面慰劳下佢啦 ❤️E间小店 我睇中左佢系因为价钱唔贵😂(因为我请) 大约$78左右已经有一碗拉面 重要齐晒配料 因为平时食开 得2块肉,要半只蛋都要加钱既 不过这里选择就不多 共3款汤底比你选 分别系原味 辣味同柚子味💁🏻♀️男友竟然出奇地选择了辣味 睇黎佢最近食辣食上瘾😏而我最近都返璞归真 去边都系比较钟意食原味 清清地嘛 同埋又食到间店既风味呢😁一上桌 吓左一跳 原来配料真系齐到不得了 有2块鸡叉烧2块猪叉烧1只半熟蛋2块仔粟米!每碗都系😍先试一口汤 原味鸡汤唔会好油 好饮唔口干 最欣赏个粟米 用左好特别既做法 食到好方便而且全块都可食 好小可新鲜粟米可以食到咁干净👍🏻👍🏻而我提出左要求想个面硬身d 面有交足货喔而辣味就比较浓味d 唔算辣到不得了 但相对地会比原味再入味一些 不过2者比较我都系钟意原味多d而店内有好多日本饮品 不过我都唔太好梳打所以就冇嗌 但佢d梳打我系出面都未见过 似系日本订返黎 有绿茶可乐 姜汁梳打 全部听都未听过😎店内系细细 位唔多 但真心好似日本既小店咁
男友竟然出奇地选择了辣味 睇黎佢最近食辣食上瘾😏
店内系细细 位唔多 但真心好似日本既小店咁 同埋员工都好有礼貌 而且开放式厨房 对佢地既卫生好放心 这个价钱真系超值!唯一系选择唔算好多 但都一定会再食!👍🏻👍🏻🤑🤑