2012-06-19 1078 浏览
经过好多次,今日终于有机会入去食吓嘢,喜出望外。环境好清静,我们三个人几乎系包场,咁少人有些疑虑莫非质素很.....叫了两个焗海鲜饭晚餐和煎龙脷柳晚餐,有头盆虾沙律,虾有虾味菜新鲜,开始有惊喜。继续.....汤够creamy、面包够香脆,水准之作。而且分量很足,汤的分量在一些高档西餐厅算是两人分量,食量细的人要预一下。来到主菜,龙脷柳煎得好靓,应说是我咁大个仔见过煎得最靓的一次,两面金黄微微㶶,鱼肉不干刚刚好。可惜焗海鲜饭芝士味不够浓,但有四只中虾、带子、青口....,好好味又唔讲得,但都算有海鲜味。甜品、咖啡质素比较一般。大佬,98蚊个餐食六样嘢仲想点呀?简直系超值。上星期去过煤X厅餐,近四百蚊个人落楼论质素都唔及这里。只系可能因为太少人,待应亦少,经常都唔见人。想要胡椒粉等好耐都见唔到一个人,要自己走出去揾人。但服务态度仍算几好,有几会定会再去。
经过好多次,今日终于有机会入去食吓嘢,喜出望外。

大佬,98蚊个餐食六样嘢仲想点呀?简直系超值。
上星期去过煤X厅餐,近四百蚊个人落楼论质素都唔及这里。
2012-06-19