2021-05-21 93 浏览
我系一个牛魔王,由细到大都钟意食牛肉,牛扒 。刚刚见完客,路经呢间大角咀,见到呢间牛扒嘅专门店,见到佢放喺玻璃柜里面唔同牛扒嘅部分,就真系忍唔住要入去帮衬吓。 当奖励下自己,为自己加加油 啦!😊我选择咗 一般常食嘅西冷扒,因为咁样,我先可以比较到,呢一间舖同其他铺的水准分别。我叫咗个套餐,300克铁板西冷牛扒,佢攞嚟,就闻到香喷喷,嚟到差不多5成熟。如果你想熟d,可以继续放喺铁板烧,但我当然唔会啦,我就喺要食到鲜味。好juicy呀,唔会好韧,而且够厚,食落真系好满足。 佢有一个西柚味酱汁伴碟,牛排点埋呢个酱汁,就唔会觉得好腻。套餐包左饭,汤同饮品。饭同面豉汤,就真系好一般般啦 。佢仲包一个嘢饮,都系汽水(纸包罐装 )都有得拣。如果你钟意食牛,就不妨嚟呢间试下。

如果你钟意食牛,就不妨嚟呢间试下。
2021-05-15