2023-12-15
两老一向喜欢美食,同时又好中意广东菜,所以呢间八方庭就最适合。😻脆米焗中虾实在食左好多样,虾肉果然系好厚身,而且好新鲜,食得好有口感。😻😻鸳鸯水库鱼头上面铺满晒红椒同埋青椒,见到都流晒口水。鱼头肉质细嫩咸香,口感软棉棉,有好丰富蛋白质,认真好食,全部野夹埋口感丰富。辣子鸡炸大肠👍🏻👍🏻👍🏻辣子鸡炸大肠🌶️就系饮食界嘅梦幻配对😍,令食客一试难忘🥰!香口辣子鸡🐔炸得好香好脆,配上𠮶种麻辣嘅味道😋,真系啖啖都系惊喜,你一定会爱上佢嘅滋味👌!大肠方面🍗,佢哋炸得外脆内软,好食到停唔到口👏!成条大肠炸到金黄酥脆,爽口无比💯!个个全都炮制得刚刚好,未有食到你已经闻到佢𠮶阵香味👃,迫唔住就会想食晒佢!呢款菜式,无论系口感、味道定系色泽👀,都做得非常好🤗,我强烈推荐大家试试😘!再加上佢嘅份量足,比你一个满足嘅享受💝,值得你几多次嚟黎品尝😉!荔芋油鸭煲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个鸭煲出名肉味浓而且弹牙,果然如此。而且酱汁调得好好,好入味。包你一定要食过返寻味🤭古五到甘快用餐完毕后,我觉得餐厅提供的食物种类算是包罗万有的,而味道方面,今日真系令我非常满足!