2021-12-28 30 浏览
今日同几个朋友去咗旺角,难得去到旺角就梗系要行街shopping食饭啦!行完街之后我哋去咗呢一间楼上Cafe👍🏻呢间Cafe Fabulous好大间,而且仲有好多唔同嘅特包桌游可以玩,真系啱晒!我哋叫咗两个二人餐,可以有四款主食同埋两份小食😎❤️美式猪仔骨配有皮薯条呢一个猪仔骨好香,酱汁酸酸甜甜,而且呢个猪仔骨煮得啱啱好,所以真系骨肉分离,食到每一条骨都可以好干净!❤️芝士黑松露杂菌意大利饭本身我自己都好钟意食黑松露,呢度嘅黑松露意大利饭真系好香!而且呢个意大利饭嘅口感软硬适中!配合埋芝士黑松露一齐食真系劲夹❤️卡邦尼意粉食Cafe又点少得要试吓呢一个嘅卡邦尼意粉呢,呢一个意粉好香!酱汁啱啱好!热辣辣摆入口嘅时候满满嘅卡邦尼味道!真系好吸引!❤️咖喱吉列大虾饭呢一个大虾好好食!外脆内软!而且呢个吉列大虾炸得金黄松脆!加埋呢个咖喱饭一齐食!咖喱汁嘅味道好香,唔会太辣!

我哋叫咗两个二人餐,可以有四款主食同埋两份小食😎

❤️美式猪仔骨配有皮薯条

❤️芝士黑松露杂菌意大利饭