2015-10-12 677 浏览
4点几先黎食第一餐 所以2口子只系叫一个双拼餐 $36咋 今日天气突然凉左好多 所以叫左碗汤 (平时会叫冻饮架呢)而且一黎就食 唔记得影相讲真呢间分店卫生就麻麻 有个位系垃圾桶隔离 而且出菜位下面就有一大堆垃圾 不过味道依然如此好味 叫左泡菜煎饺 招牌水饺 上菜全部热辣辣 胜在店舖够细卦 哈哈 泡菜爽口辣味够 食完一旧又一旧而水饺系即滚 所以耐少少 但肉质鲜嫩 皮唔薄但又唔会成口粉 加啲醋 加啲辣酱 正!而个肉丸汤 好够热辣辣 饮完个人暖晒 只是全碗都系特咸味 好多芫茜 肉丸肉质似粉状 口感同味道一般中途遇上2位男士 话食唔晒 俾返碟水饺 店员 仲讲左句:唔洗退钱架啦 系唔想浪费店员可能一面愕然 所以男子先咁讲卦?但店员接过 都冇不满 所以态度算系好啦 有啲人可能会讲:食唔晒仲想退钱? 不过佢地冇 至于点处理碟野 我就唔知啦 店员仲好好心 有位老伯撞聋 佢地都好有耐性问清楚要椰菜饀 定 韮菜饀呀!

泡菜爽口辣味够 食完一旧又一旧

2015-10-11