2022-09-13
汉堡包🍔是大众食品,做得好也不容易,见开饭网介绍,这里的汉堡包很出色,今天经过小店,为食的我们又经不起诱惑,一人一个餐试下。每个餐都包饮品及薯条 ,薯条新鲜炸出 ,好粗一条见到就想食。等做汉堡包之时 ,我们就 忍不住食薯条, 果然非同凡响 ,外脆内嫩 ,新鲜薯仔的香味非常好食。两个汉堡包🍔先后整好,份量十足,卖相一流,人未食得,相机先食。📸店小姐姐认真包装,包装盒好科学, 一级盖就撠实 ,完全冇难度 ,而且返到屋企个汉堡包依然亮丽坚挺 ,一啲都冇影响外表, 真系犀利。 双层牛肉汉堡包好大一个 ,我极尽樱桃大嘴💋之能, 都未能一啖咬晒落去,只咬了一半, 里面啲牛肉鲜嫩多汁 ,冇筋冇渣 ,浓香牛肉味 ,不得不提入面的焦糖洋葱🧅, 非常香甜 ,同牛肉绝配 ,仲有新鲜嘅蕃茄🍅 ,食落又多汁又好味 ,真系超值超好食。💯👍👍朋友仔食虾堡 🦐,佢话都有好有虾味 ,唔错 ,我下次都试下呢个虾堡 。我哋仲叫咗椰菜沙律, 脆卜卜, 加埋啲沙律汁, 非常清新好味 ,总之今日呢个汉堡餐 ,非常之好味 😋😋,超值 👍,满分。💯