2017-08-16
妈咪生日,今次带佢去左食有机菜第一次去,出面卖菜,入面餐厅,菜全部都标榜系“有机“,价钱都好公道,不太贵另外仲有有机油,醋,俾大家选择入到餐厅位置,几张小枱,所以去的朋友记得订位啊~坐低后会有碗例汤俾你,饮得出无味精,真系妈妈汤今次主力食罗非鱼,拣左蕃茄味(仲可以拣麻辣或酸菜)大大条罗非鱼,先炸后煲,蕃茄汤底好浓,鱼骨偏大条,唔怕啃亲,仲有少许配菜,食完条鱼可以继续加汤打边炉我地先点左黑木耳,响铃作配菜但四人食系唔多够饱的情况下,同埋打边炉要有牛肉的规则下,再点左安格斯牛肉貌相好靓,食落去肉味够浓(美国牛味果然重,一流),就算例牌都好大碟,有20块左右妈妈话罗非鱼好新鲜,所以想试埋野生鲩鱼,切得好靓,食落好新鲜,半条鱼黎讲好大碟,最后系要打包㗎!温馨提示:此店免切饼费😎第二,订位订位订位,因为枱真系小,整间店应该只能容纳30个客人左右,要留意喔~
另外仲有有机油,醋,俾大家选择
我地先点左黑木耳,响铃作配菜
温馨提示:
此店免切饼费😎