2022-08-02
💁🏻♀️朋友介绍话呢间啲生蚝又抵食又好味,呢到环境好大,坐得好阔落,装修以工业风为主,有情调得黎又舒服,仲有部大电视,想揾个地识倾吓偈chill下就啱哂。►澳洲的tasmania生蚝🦪$10只真系好抵食,见到menu形容呢只蚝特色系Salty🧂, sweet 🍬& crispy。食落觉得佢形容得好贴切,轻轻的盐水味,带出生蚝🦪的鲜甜味,啲生蚝真系好新鲜,无腥味。►自家制焗蟹饼 🦀蟹饼面以小小的圆鳍黑鱼籽⚫️点缀,望落好高级,食落都好正,好多蟹肉🦀好足料,一切开已经见到大大小小的蟹肉🦀🦀🦀,食落味道都唔差,香浓蟹肉味😋►黄金软壳蟹扁意粉🦀可以拣长通粉,天使面👼或者扁意粉,今次就拣咗扁意粉软壳蟹好大只,咬落去外脆内软,意粉亦唔算太咸,蛋黄比例恰到好处,钟意食黄金料理的人唔好错过🙌🏻〠总结 ▁ ▂ ▃ ☻ 5/5 野食好食,服务又好,进食期间见到员工同啲客服务态度好nice好似朋友咁👯♀️,环境都好舒服,如果想食主野食蚝,黎呢到好过去食自助餐😆😆😆
►澳洲的tasmania生蚝🦪
►自家制焗蟹饼 🦀