大家行过旺角个阵有无见过一间装修得好有少女心,门口仲挂咗张圆形吊椅嘅外卖店?估唔到依家开到黎荃湾都有naaaa⛩️ Menu:《主食》1️⃣ 新宿烧汁牛扒饭团($38)😦由细到大食过咁多外卖饭团,都系第一次见用紫米整成嘅饭团🍙 相信当中亦加入一定份量嘅白糯米,所以咬落去先会有烟烟韧韧嘅口感😛 饭团内嘅材料超丰富,有烧汁牛扒、咸蛋黄、鱼松、油炸鬼、生菜,再加上少量沙律酱令整体无咁干👍🏻2️⃣ 芝士鳗鱼饭团($46)切开之后,就明显见到呢款饭团嘅重点就放咗喺估咗整体馅料1/3嘅芝士🧀😈 为咗令味道无咁单一只有鲜嫩鳗鱼,更加入咗煎香微咸嘅火腿🍖 当然喺上一款出现过嘅生菜、咸蛋黄 & 少量沙律酱都一样照有naaaa🥚《饮品》3️⃣ 仙草奶茶大满贯($30) 呢一句都可以荣登我最爱手摇排行榜嘅第一位啊🥇 因为呢一杯基乎有齐大家常见台式有摇会有嘅所有配料🤣 包括烧仙草、黑糖珍珠、椰果、红豆 & 比较少order嘅燕麦🫘 奶茶基底香浓,即使「少甜」已经好够味🤤4️⃣ 紫薯玫瑰露($22)如果想饮养生系列嘅饮品,咁呢款热饮应该好适合每月总有几日身体唔太舒服嘅女仔🫣 玫瑰花理气血、排毒养颜,紫薯中含有丰富嘅蛋白质,营养丰

Menu:

《主食》

1️⃣ 新宿烧汁牛扒饭团($38)

2️⃣ 芝士鳗鱼饭团($46)

《饮品》

3️⃣ 仙草奶茶大满贯($30)

4️⃣ 紫薯玫瑰露($22)
如果想饮养生系列嘅饮品,咁呢款热饮应该好适合每月总有几日身体唔太舒服嘅女仔🫣 玫瑰花理气血、排毒养颜,紫薯中含有丰富嘅蛋白质,营养丰富🫶🏻 呢款紫薯玫瑰露气味芳香,口感微甜,饮完成身暖晒🌤️🥰
2022-11-28
外卖自取