2022-07-19
【夏午茶 TEABREAK】平时饮手摇就饮得多啦,今次经过天后呢间咁有东南亚风味既夏午茶,又博得我一试🤩.🧋粒粒香提燕麦奶昔 - 💰37选用咗又大又圆既新鲜香槟紫提打成既奶昔,加入咗燕麦感觉劲健康有d野咬下,杯底加咗淡忌廉酸奶Yogurt,饮既时候搅埋一齐饮味道非常夹,香提果味非常浓郁,饮完一杯饱腹感满满,系Keep Fit既最佳选择!唯一可以建议番既就系如果可以打完奶昔后再额外加番小小香提果肉食下就Perfect啦🍇🧋酸奶奇异果多多绵绵冰 - 💰32平时去糖水舖食绵绵冰一般都系牛奶冰做底,反而呢杯可以拣埋茶底做既绵绵冰都系第一次见!我就拣咗四季春茶,可以理解为比较清新既乌龙茶。杯底一样加咗酸奶,成个感觉酸酸甜甜,无奶盖咁漏。虽然呢个天气d沙冰好快就溶咗变番奇异果汁,但饮完都唔会好大罪恶感,好fresh好夏日🥝.整体感觉非常好,系一个非常健康又好饮既手摇,全部新鲜水果打成,杯杯都唔会特别甜!老板娘亦都好Nice不停同我地介绍,仲系自己一手一脚系疫情底下自己创业出黎既小店👍🏻唔讲唔知原来老板娘系泰国人🇹🇭店舖仲提供多款超吸引既泰国小食🤤系一间超级推荐既店舖🌺.味道:❤️❤️❤️❤️❤️价钱:❤️❤️环
🧋粒粒香提燕麦奶昔 - 💰37
#香港美食 #852美食 #天后美食
#香港美食指南 #美食分享
#吃货人生 #美食地图 #美食日记
#天后 #夏午茶 #TEABREAK #燕麦奶昔
#hkfood #hkfoodshare #ufoodphoto
#eatgoodwest #foodforlife #foodlover
#hkfoodie #foodiehk #foodstgram
#hkblogger #foodieblogger
#hkfoodblogger #foodblogger