餐厅位置位于鸭脷洲大街尾嘅转弯位,喺麦当劳对面!非常易认👍🏻👍🏻因为系小店经营,所以当日老板娘都喺度,为人非常健谈,我坐低咗之后佢就不断同我讲啲羊汤点样整😂😂😂,因为见我肚饿,所以其实已经过咗开舖嘅时间都比我食埋先走,最尾惊我肚饿,所以专登整多一碗羊汤俾我饮🥺🥺!真系人超级好。建议大家多啲去帮衬佢👍🏻👍🏻,佢啲羊汤都系即日整👍🏻👍🏻讲吓佢整嘅羊汤,非常有羊味,老板娘话落咗好多唔同嘅中药材落去熬制!!羊肉份量都几足够👍🏻👍🏻,加埋个米线其实会好饱,再饮埋个羊汤就成身都暖晒!✨✨如果天气凉凉哋嘅时候,真系非常建议大家可以去试吓食!除咗羊肉汤之外,佢仲有好多其他羊肉亭嘅𩠌菜,都好值得试吓🤤🤤🤤!!

招牌羊汤米线
2024-06-17