2023-12-01 463 浏览
古法朱古力原味鸡蛋仔 $21果不其然系出哂名嘅红磡名物,最近咁啱行经过、一落完order就劲多人排队。虽然我冇试佢𠮶芒果鸡蛋仔,但佢嘅朱古力原味鸡蛋仔都真系冇得输。好开心食得返经典、标准嘅鸡蛋仔,外层酥脆,内部则是松软绵密,咬下去嘅时候,外层的酥脆与内部的柔软完美结合,呢种对比带嚟了一种令人愉悦嘅咀嚼感,绝对系香港味道、古法制造。佢调嘅蛋浆绵密稠密,真系唔系讲笑,喺流速上睇,同其他嘅蛋仔就已经唔同,呢间系啖啖有料、零失望。佢另一半系朱古力味,但个人觉得系特浓版,真系未食过有间鸡蛋仔系做到个朱古力味浓过朱古力奶,唔太甜,苦度刚刚好,虽则未至于有朱古力粒,但以原味价钱食到双拼鸡蛋仔,超抵食,绝对系要一试再食,食完再食!!!
古法朱古力原味鸡蛋仔 $21

2023-11-24
10 分钟 (外卖自取)
  • 朱古力原味鸳鸯鸡蛋仔