2022-10-06 89 浏览
今日男朋友同我庆祝生日🎂带咗我去旺角食好嘢!佢话一年一年食好啲有咩所谓👩‍❤️‍💋‍👨yeah,我哋叫咗熊本和王日本和牛餐,每人收费 $688(未加一)😆好笋啊!店员执得企企理理🙂一啲都唔乱~仲介绍我哋可以叫多啲任食嘅火锅配料😛有蟹柳啊、芝士球,好多款式比大家简。嚟到日本餐厅梗系嚟返碗面豉汤啦🍲男朋友都叫咗好多天妇罗同寿司🍣全部都即叫即整,唔会变晒味😇A5熊本和王日本和牛 有一系列牛三角、牛背峰、牛肩胛、牛上脾同牛上脑😛好多我都第一次见🆒餐厅令食客有机会享用日本各地和牛,品尝个中不同滋味,呢点的确好好!餐厅都提供埋不同酱料比大家选择。仲有大家唔好错过叫埋佢哋啲海鲜食啊!全部都好新鲜♥️Anyways好开心同男朋友食到呢间放题,钟情和牛饕客必选的最全面放题选择。