2011-07-29 179 浏览
LOUBE的第一次写食评摸完几斤蚬,天黑便走入大美笃烧烤王BBQ入到去佢话两位自助BBQ75蚊位,30蚊开炉,180蚊,放好炉位后拿票去取食物,我一到给票他,他一手就给我一箱食物,我即时呆了,回位放台一开,心念唔系自助咩,先烧两条肠一人一条食住先, 肠梅的,肚饿照吞,之后鸡中亦味精劲到不得了,朱扒味精也是还咬佢唔入,叉烧粒咬得入但劲味精,鱼旦,都系梅,鱿鱼好爽又系劲味精 想起点解冇牛扒,唔死心,罗番箱食物去同佢讲,呢箱有好多野我地唔食架,点解冇牛扒鸡全亦,之后佢就罗走箱内的朱扒,其他就不取走,然后放两牛扒两全亦落箱,又系劲味精,牛扒硬到咬唔入,唔系我烧过龙,我BBQ左几十年,地方大但不雅洁,厕所加洗手地方黑吗吗,成地水池,蚊多到小个便,中针几野以上, 以后都唔会去,除非有改善,仲要系从友人口中的改善就会再去,信字唔易取的,
LOUBE的第一次写食评

摸完几斤蚬,天黑便走入大美笃烧烤王BBQ
鱼旦,都系梅,鱿鱼好爽又系劲味精 想起点解冇牛扒,
唔死心,罗番箱食物去同佢讲,呢箱有好多野我地唔食架,
点解冇牛扒鸡全亦,之后佢就罗走箱内的朱扒,其他就不取走,
地方大但不雅洁,
2011-07-18