2024-06-05 155 浏览
上网见到呢一间主打坚果嘅饮品舖好吸引😍😍 有唔同嘅水果或者口味嘅坚果奶盖茶 终于去葵广试下!🥰间舖都好易揾喺葵广嘅商场1楼大路嘅位置 去到都已经有人排紧队买嘢饮~一去到见到有好多唔同饮品嘅相都show咗出黎 更加方便我呢啲有选择困难症嘅人可以拣到心水嘅饮品😍 谂咗好耐之后决定咗饮呢间舖嘅推荐产品第一位! 伯爵茶朱古力坚果奶盖茶🍫💖我谂放喺第一位应该都系有啲特别之处🤔另外朋友就拣咗而家夏日限定嘅椰子水坚果奶盖😋因为睇相已经觉得佢啲奶盖好吸引🤣 大部份都会根据返个口味而更改咗啲奶盖 唔会系一式一样 所以大家都拣咗奶盖茶🤭饮品一嚟就见到满满嘅奶盖 劲吸引🤣🤣🤣即刻叫店员俾我影返张相🤣真系唔系夸张佢啲奶盖超级厚🥹🥹! 好似有两层咁第一次见到有咁厚嘅奶盖🥰呢间店舖超贴心会俾饮管同埋匙羹 匙羹系方便一啖一啖食奶盖💖呢一个供应真系超正🤣 因为我用匙羹饮咗一啖奶盖之后就不断停唔到手 一开始系用45度饮个奶盖加饮品最后个奶盖太好食🥰 用匙羹滗晒嚟食😋 个人觉得一淡淡咁食奶盖之后再饮一啖嘢饮仲正🤣我个茶底因为唔钟意饮咁甜,所以嗌咗无糖!咁啱朱古力奶盖系有啲甜味 无糖茶,又可以中和返朱古力嘅甜味所以唔钟意饮

我谂放喺第一位应该都系有啲特别之处🤔

另外朋友就拣咗而家夏日限定嘅椰子水坚果奶盖😋

饮品一嚟就见到满满嘅奶盖 劲吸引🤣🤣🤣
即刻叫店员俾我影返张相🤣
真系唔系夸张佢啲奶盖超级厚🥹🥹! 好似有两层咁
第一次见到有咁厚嘅奶盖🥰

伯爵茶朱古力坚果奶盖茶
呢间店舖超贴心会俾饮管同埋匙羹 匙羹系方便一啖一啖食奶盖💖

我个茶底因为唔钟意饮咁甜,所以嗌咗无糖!
咁啱朱古力奶盖系有啲甜味 无糖茶,又可以中和返朱古力嘅甜味
所以唔钟意饮太甜嘅人推荐大家叫无糖!
椰子水就系好fresh嘅感觉 朋友都赞好饮🤣
总结系钟意饮坚果茶嘅朋友一定要试吓💖