小编最近发现超可爱嘅奶茶火锅🧋 冇谂过可以用奶茶嚟打边炉 有三个茶底可以选择分别系阿萨姆鲜奶茶、抹香鲜奶六、冻顶乌龙鲜奶茶小编今次就拣咗阿萨姆鲜奶茶😍每一个套装都包括锅具、加热器、九宫格配料同埋我哋自己拣嘅奶茶底😍见到呢一个咁可爱嘅锅 真系好难唔心动😍 非常可爱 摆晒配料上去 成个感觉即刻出咗嚟🐷配料一共有九款包括系仙草、珍珠、红豆🫘、紫米、西米、小丸子、地瓜圆及芋圆、椰果、寒天晶球每款配料都唔错 特别系小丸子同埋珍珠 非常有嚼劲🐷 奶茶嘅份量亦都好多 够fill3次有多🥰天气转凉 咁样食返个奶茶火锅真系好特别 而且当成个锅被烧热嘅时候 啲奶茶系暖笠笠 非常之暖心👻😍每套只系$168😋 就可以买得到得 享受到满满嘅仪式感同埋咁特别嘅奶茶火锅体验🐷.荳号📍旺角花园街3-5号鸿威大厦地下4-5号舖.#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#面包#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #旺角 #奶茶火锅 #旺角好去处 #旺角美食 #旺角珍珠奶茶 #旺角台式饮品 #珍奶 #台式饮料
阿萨姆鲜奶茶、抹香鲜奶六、冻顶乌龙鲜奶茶
小编今次就拣咗阿萨姆鲜奶茶😍

配料一共有九款包括系